Beach Summer Camp in Barcelona

Barcelona heeft het allemaal! Dit zomerkamp is niet alleen gelegen in een van de belangrijkste toeristische en culturele steden van Europa, het heeft ook nog eens de modernste faciliteiten en is omgeven door enorm veel natuur. De ligging tussen de voet van de Collserola bergen en het stedelijke centrum van Barcelona, creeërt de perfecte plek voor een zomerkamp. 

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Accommodatie in het mediterrane park
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag

Prijs:

Programma Prijs
2 weken € 1590,-
4 weken € 2850,-
6 weken € 4250,-
8 weken € 5390,-
Extra week € 995,-

                                                 

 

 

*De vlucht naar Spanje is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Tijdens je zomerkamp verblijf je in een residentie, deze is gelegen in het mediterrane park van de Technologische Universiteit van Barcelona. Deze campus wordt omgeven door natuur en heeft zelfs een meer. Ideaal voor wandelingen, lezen en sporten dus! Het is een erg moderne residentie, die beschikt over privékamers of tweepersoonskamers beide voorzien van airconditioning en privé badkamers. Er zijn altijd mensen aan het werk dus altijd iemand om aan te spreken op het moment dat je ergens mee mocht zitten. Er wordt gezorgd voor 4 maaltijden per dag!

Programma:

Er is elke avond wel iets te beleven op de residentie! Zo wordt er wel eens een speurtocht gehouden op zoek naar een schatkist of muziek-, theater-, talent- of kostuum avond. Er zijn ook disco avonden of themafeestjes, mocht je hier van houden ben je op het juiste adres. Voor de rest worden er ook tripjes naar Barcelona georganiseerd, je kan dan voor een halve dag op pad of een hele dag, het is maar net waar je zin in hebt! Tijdens deze trips bezoek je dan plekken die Barcelona typeren, zoals Park Güell van de bekende architect Antoni Gaudí.

 

Locatie

Het kamp wordt georganiseerd in het dorpje Castelldefels, dat gelegen is op 10 minuutjes lopen van het strand, ideaal dus! Het is een gebied dat perfect is voor buitensporten, al helemaal voor sporten in het water dus zoals surfen, zeilen en kanoën. Er is een uitstekende verbinding tussen het kamp en Barcelona zelf. Binnen 25 minuten sta je in het centrum van Barcelona.

Programma details:

Vanaf
€ 1590,-

Leeftijd
5-17 jaar

Startdata
30 juni - 14 juli - 28 juli - 11 augustus

Spaans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.