Engels leren in New York

New York is een van de meest geweldige steden van de wereld, een architectueel en literair fenomeen! Het is een uniek stad, werkelijk waar bewonderingswaardig overal waar je loopt. Daarnaast heeft New York een paar van de beste auteurs ter wereld voortgebracht. Per jaar reizen zo'n 45 miljoen mensen naar de 'Big Apple' om de bezienswaardigheden te bewonderen en de sfeer te proeven en eerlijk gezegd zal het nooit teleurstellen. 

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les in de week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Zig-zag rooster, ene week 'sochtends les andere week 's middags
 • Certificaat
 • Volledig Engelse begeleiding
 • Lesmateriaal
 • maaltijden per dag
 • Complete onderdompeling in de Amerikaanse cultuur en taal
 • Vol activiteitenprogramma
 • 24/7 supervisie
 • Internationale mix van studenten

*De vlucht naar de Verenigde Staten is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Wanneer je de Summer School gaat volgen in New York dan verblijf je op de campus van de Fordham University. Hier verblijf je in een zeer moderne residentie. Je kunt kiezen uit een eigen kamer of een gedeelde kamer en bij het verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen. Dit is een unieke kans om te ervaren hoe het is om op een campus te wonen! In de residentie zijn gezamenlijke ruimtes aanwezig waar je kunt relaxen met jouw medestudenten.

Programma:

In New York komen een heleboel mensen hun Engelse cursus volgen. Zo leer je niet alleen studenten kennen van over de hele wereld, maar tijdens de excursies die georganiseerd worden ontdek je de hele bruisende stad! Het programma bevat begeleide excursies tijdens de weekdagen én in het weekend. Activiteiten die plaatsvinden zijn bijvoorbeeld een kijkje nemen op Times Square, naar het Museum of Natural History (ja die van die film Night at the Museum!) en naar Central Park. Ook is er een grote kans dat je een echte Baseball Game gaat meemaken! LAL zal er tijdens jouw verblijf voor zorgen dat je een geweldige tijd gaat beleven.

 

 

Locatie

De torenhoge wolkenkrabbers, de gele taxi’s en het decor voor veel films en series… New York City is een stad die alles heeft! Met boegbeelden als het Vrijheidsbeeld, The Empire State Building, de Brooklyn Bridge en Central Park is New York City een stad waar je je niet snel zult vervelen. Zie jij jezelf al lopen in The Big Apple? Onze extreem populaire New York Experience Summer School is gelegen aan de Fordham University en heeft alles wat een student zich maar kan wensen tijdens een studie in New York. Fordham ligt net ten noorden van Manhattan en biedt een traditionele maar moderne universiteitscampus, geweldige faciliteiten, dicht bij de prachtige botanische tuinen en gemakkelijke toegang tot het centrum van New York en al haar beroemde attracties!

Programma details:

Vanaf
$ 1575,-

Leeftijd
12-18 jaar

Datum
3 juli 2019 tot 31 juli 2019

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.