Hockeyen en jouw Engels verbeteren

Speel hockey en verbeter jouw Engels tijdens een zomerkamp samen met internationale jongeren! Je verblijft op een prachtige en traditionele Britse campus die al sinds 1930 bestaat. Hier kijk je je ogen uit! Een team van topcoaches en oud-internationals verzorgen de professionele trainingen van het hockeykamp, zodat je je snel verbetert en klaar bent voor het nieuwe seizoen. De Engelse lessen worden tijdens de hockeytrainingen direct in praktijk gebracht. Daarnaast ga je op leuke weekend excursies samen met je nieuwe vrienden. Is het spelen van hockey jouw grootste hobby of wil je de sport leren kennen? Dan is dit zomerkamp zeker iets voor jou!

   

Inbegrepen:

  • Mogelijk voor alle taalniveaus
  • Accommodatie op de campus in gedeelde slaapkamers
  • 3 maaltijden per dag
  • 15 uur Engelse les per week
  • 15 uur hockey training per week van topcoaches en oud-internationals
  • Excursies naar bekende steden of bezienswaardigheden
  • Certificaat van deelname
  • 24/7 supervisie
  • Kleine klassen met max. 10 studenten
  • Avondentertainment programma

 

Prijs:

Programma Kosten per week
Basisprogramma £ 1240,-

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunnen we met je meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is optioneel bij te boeken.

 

Accommodatie

Op de campus zul je verblijven in een gedeelde slaapkamer of op een grote slaapzaal. Dit komt, doordat de campus buiten de zomer om, wordt gebruikt als kostschool. De kamers worden ingedeeld op leeftijd en geslacht.

Programma:

Je kunt deze cursus al volgen vanaf minimaal 1 week tot een maximum van 4 weken. Tijdens de cursus volg je van maandag tot vrijdag 3 uur Engelse les per dag. Na de Engelse les ga je direct het hockeyveld op voor de training. Je krijgt 3 uur hockeytraining per dag en hierbij wordt je begeleidt door topcoaches en oud-internationals uit de hockeywereld. Alle vaardigheden van de sport worden getraind. Op de eerste dag krijgen alle studenten een beoordeling van vaardigheden en worden ze in de juiste groep geplaatst. Je speelt veel wedstrijden en er worden activiteiten georganiseerd die gericht zijn op het plezier van het spel.

De cursus is ook zeer populair onder jonge spelers van de beste Europese clubs, waaronder HC Bloemendaal, HTC Uhlenhorst en El Real Club de Polo de Barcelona. Dit geeft studenten de mogelijkheid en ervaring om hockey op een echt internationaal niveau te spelen!

Wanneer je voor minimaal 2 weken verblijft zul je in het weekend ook leuke excursies maken naar bijvoorbeeld Bath, Brighton, Oxford of Cambridge én ga je naar een bekend pretpark zoals Thorpe Park of Chessington World of Adventures!

 

 

Locatie

Worth is een van de grootste historische scholen van Engeland en een van de mooiste ook! De school ligt op een terrein van 500 hectare op het prachtige platteland van Sussex van Worth Abbey.  Het is dichtbij Londen en Brighton gelegen en slechts op 15 minuten van Gatwick Airport. Met uitzonderlijke faciliteiten biedt het een prachtige en veilige omgeving voor studenten.

Programma details:

Vanaf
£ 1240,-

Leeftijd
10 - 16 jaar

Datum
7 juli 2019 - 10 augustus 2019

Engels

Hockey

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.