Paardrijden door landelijk Engeland

Wat nou als paardrijden jouw hobby is, maar je wilt toch nog wat educatiefs met jouw zomer gaan doen? Precies dan ga jij op deze juniorcursus! Jij leert hier samen met allemaal mensen van rond dezelfde leeftijd, beter Engels te lezen, schrijven, luisteren en spreken. Na de les ga jij gezellig met jouw nieuwe vrienden of vriendinnen naar de manege om hier nog wat tijd te spenderen met paarden, of dat nou rijden op het paard is of het verzorgen in de manege dat is afwisselend zodat jij van beide werelden veel leert!

   

Inbegrepen:

  • Mogelijk voor alle taalniveaus
  • Accommodatie op de campus in gedeelde slaapkamers
  • 3 maaltijden per dag
  • 15 uur Engelse les per week
  • 15 uur hockey training per week van topcoaches en oud-internationals
  • Excursies naar bekende steden of bezienswaardigheden
  • Certificaat van deelname
  • 24/7 supervisie
  • Kleine klassen met max. 10 studenten
  • Avondentertainment programma

Prijs:

Programma Kosten per week
Paardrijprogramma £ 1420,-

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

 

Accommodatie

Je slaapt bij deze cursus op de campus zelf. Er zijn hier gedeelde kamers voor een klein aantal personen, maar ook grotere dorms. Hier zullen grote groepen verblijven. In totaal zullen er maximaal 160 studenten in een week aanwezig zijn op de campus. Op de accommodatie is ook een zwembad aanwezig, een sporthal en overal door het gebouw is er een Wi-Fi verbinding. 

 Programma:

 Het programma is geschikt voor zowel studenten die nog amper ervaring hebben met paardrijden, maar ook voor studenten die gerenommeerd rijders zijn. Het team van ervaren paardrijdinstructeurs zorgen er uiterst goed voor dat elke student perfect gelinkt wordt aan het juiste paard. Zo zorgen zij ervoor dat de studenten een zo'n goed mogelijke band krijgen met hun paard. Zij zullen ook rondom de manege hun zelfvertrouwen een boost gegeven wat betreft het spreken van Engels. 
Iedere week wordt er toegewerkt naar een kleine competitie op de vrijdag, hier zullen de rijders met elkaar de strijd aan gaan in een dressuurwedstrijd en een stukje showspringen. Een groot gedeelte van de juniorcursus bestaat ook uit het managen van jouw paard en de manege. Om op deze manier iedere dag het paard helemaal rijklaar te maken. 

In het dagdeel dat er geen paard gereden wordt, volgen de jonge studenten de reguliere Engels lessen. De geleerde theorie zullen zij iedere dag toepassen om zo nieuwe vriendschappen op te bouwen en om hun weg rondom de manege zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

Locatie

De Oundle Campus is gelegen midden in het hart van het schitterende marktdorpje Oundle naast Peterborough. Op ongeveer 145 km ten noorden van Londen gelegen, ligt het eeuwenoude schoolgebouw. Het is inmiddels compleet samengesmolten met het dorp, door de gelijkenis in bouwstijlen. De school biedt uitstekende faciliteiten voor sport, met meerdere sportvelden, twee sporthallen en een binnenzwembad. 

Programma details:

Vanaf
£ 1420,-

Leeftijd
11 - 17 jaar

Startdata
30 juni 2019 - 3 augustus 2019

Engels

Paardrijden

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.