Summer camp in Salamanca

Wat is een betere plek om te leren, genieten en ontdekken van de Spaanse cultuur, dan in een stad vol met studenten? Het zomerkamp wordt gehouden op het Colegio Universitario Maristas, in hartje centrum Salamanca. Of je nou aan het relaxen bent in de zon in het park, aan het sporten bent, zwemmen of ontdekken van de stad, je leert constant waardevolle levenslessen en maakt nieuwe vrienden van over de hele wereld. 

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag
  • Residentie & Gastgezin

Prijs:

Zomerkamp Prijs
2 weken € 1290,-
4 weken € 2290,-
6 weken € 3590,-
8 weken -
Extra week € 795,-

*De vlucht naar Spanje is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Studenten slapen in tweepersoonskamers met eigen badkamer. Studenten hebben hier dus het comfort net als thuis. Je zou er ook voor kunnen kiezen om bij een gastgezin te verblijven, om zo de complete dag met Spaans bezig te zijn. Met ruimte voor 250 studenten op de campus, heeft het centrum van Salamanca alles wat je nodig hebt en meer om gezelligheid en je een warm welkom te bieden. Het is een schitterende plek voor een zomerkamp!

Programma:

Naast het leren van een taal zijn er genoeg dingen te beleven of te ondernemen voor de studenten. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop creativiteit of yoga lessen bijwonen. Als je ervan houdt echt op pad te gaan of trips te ondernemen is dat natuurlijk ook mogelijk. Ontdek vanuit het welkomstpunt, de klassieke universiteitsstad van Salamanca, de stad Avila compleet omringd nog door stadsmuren of de Spaans-Portugese grensstad Ciudad Rodrigo en verschillende dichtbij gelegen dorpjes dat zijn oude middeleeuwse architectuur nog hebben behouden.

 

Locatie

Salamanca is een prachtige stad en werd zelfs in 2002 tot culturele hoofdstad van Europa verkozen! Salamanca wordt beschermd door de UNESCO als werelderfgoed stad, dus dat geeft al aan hoe dat er genoeg schoonheid te zien en te beleven valt. Deze stad wordt gekenmerkt door enerzijds zijn bewonderenswaardig behouden van het middeleeuwse stadsdeel als anderzijds door de jeugdige bevolking van de stad. Het blijft nog altijd veel internationale studenten trekken namelijk, als één na oudste universiteit van de wereld!

Programma details:

Vanaf
€ 1290,-

Leeftijd
5-17 jaar

Startdata
30 juni - 14 juli - 28 juli

Spaans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.