Summer school in London

Londen, de hoofdstad van Engeland natuurlijk en de stad van de Big Ben en Londen Eye. In deze immense stad is natuurlijk voor ieder wat wils en enorm veel te beleven! Een super plek om jouw Engels niveau op te krikken dus. De school zit net iets buiten de stad maar is zeer goed te bereiken, zodat jij ook in de namiddag of ochtend dingen kunt gaan ondernemen. Het juniorenprogramma wordt gegegeven op St Mary’s University, dit is een moderne universiteitscampus en die wel al gebouwd is in 1850. Het ligt in de Strawberry Hill, een buitenwijk van Twickenham in het zuidwesten van Londen. De campus bezit ook Strawberry Hill House, een neo-gotisch kasteel, wat gebouwd is in 1747 en is gerenoveerd in 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les in de week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Zig-zag rooster, ene week 'sochtends les andere week 's middags
 • Certificaat
 • Volledig Engelse begeleiding
 • Lesmateriaal
 • maaltijden per dag
 • Complete onderdompeling in de Engelse cultuur en taal
 • Vol activiteitenprogramma
 • 24/7 supervisie
 • Internationale mix van studenten
 • Transfer vanaf Heathrow

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Tijdens deze reis zijn er twee mogelijkheden om te verblijven in deze prachtige stad. Ervaar hoe het is om als een local te leven en verblijf bij een gastgezin!. Dit is dé ideale manier bij uitstek om leven in Londen van heel dichtbij mee te maken, bovendien is het perfect om jouw Engels nóg meer te verbeteren na schooltijd. Gastgezinnen verzorgen het ontbijt en je verblijft in gedeelde slaapkamers. Twee avonden per week eet je mee met het gastgezin. De rest van de week zul je lunch en diner op school hebben met jouw klasgenoten! Je kunt bij een gastgezin verblijven als je 14 tot en met 17 jaar bent. Daarnaast kun je als je 12 tot en met 17 jaar bent ook in de Studentenresidentie verblijven. Je verblijft dan op de campus van de school. Deze campus heeft zowel privékamers als gedeelde kamers. Uiteraard is er staff aanwezig, dus je hebt altijd iemand om naartoe te gaan.

Programma:

De taalschool organiseert allerlei toffe activiteiten voor de studenten van LAL London Summer School. Zo ga je in de avond op een cruise over de rivier de Theems voor een disco en een diner, neem je een bezoekje aan het Science Museum of het Natuurhistorisch Museum of ga je op pad met jouw medestudenten voor de Royal Walk naar Buckingham Palace... en nog veel meer! Voor de jonge studenten die graag willen, is het zelfs mogelijk om een uitje bij te boeken naar de Harry Potter Studio van Warner Brothers, the London Eye, Madame Tussauds of het prachtige dichtbij gelegen Brighton te bezoeken! Kortom, genoeg te beleven tijdens jouw taalreis!

 

Locatie

 

 

Twickenham ligt in één van de meest veilige wijken van Londen, namelijk in het pittoreske Richmond-upon Thames. Dit is maar een half uur van hartje centrum Londen vandaan! Zo ervaar je zowel het stads- als het dorpsgevoel in het buitenland.

Een taalreis naar Londen heeft van alles te bieden. Het is niet alleen een historische stad, maar het is tegelijkertijd ook heel modern. Van galerijen tot aan musea, deze betoverende wereldstad bezit alles om het beste van beide werelden te ervaren!

 

Programma details:

Vanaf
£ 795,-

Leeftijd
12-17 jaar

Datum
30 juni 2019 - 18 augustus 2019

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.