Voetbal zomer programma in Winchester

Winchester is zeer populaire bestemming voor jonge studenten, de stad biedt veel cultureelerfgoed om te gaan bezichten. Buiten het feit dat Winchester zelf veel te bieden heeft, zijn er ook nog steden als Londen in de buurt waar je altijd uitstapjes naar zou kunnen maken! Ontdek dus van alles en verbeter jouw Engelse taalniveau in deze unieke stad. Daarnaast staat de omgeving bol van voetbal en dat is ook terug te zien in de activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld het stadion van Chelsea FC en krijg professionele training op gebied van het verbeteren van jouw voetbalkwaliteiten!

   

Inbegrepen:

 • Engelse les
 • Voetbaltrainingen
 • Excursies
 • Middag- en avondactiviteiten
 • 3 maaltijden per dag
 • Studentenzorgverzekering
 • Lesmateriaal
 • Certificaat
 • Registratiekosten
 • Heen- en terugtransfer
 • residentie in the St Swithun’s School

Prijs:

Programma Kosten
Football Summer School Winchester £ 810,-

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

In de periode dat je deel neemt aan de Summer School zul je verblijven in de residentie van the St Swithun’s School. Het is een uitermate moderne residentie, waarbij je kunt kiezen tussen een privékamer of een gedeelde kamer. De badkamers zijn gedeeld en er is een algemene grote ruimte om wat te relaxen en met z’n allen te eten. De maaltijden zijn allemaal inbegrepen, wat dus neerkomt op 3 maaltijden per dag. Dit soort momenten zijn dus fantastisch om jouw Engels nog even een extra boost te geven door te communiceren met jouw klasgenoten daar. In de residentie is ook gratis Wi-Fi en airconditioning aanwezig.

Programma:

De voetbal zomerschool zal jouw voetbalkwaliteiten niet alleen omhoog schroeven, maar ook jouw kennis van de Engelse taal! Je krijgt excellente training op gebied van voetbal, maar wordt door sociale activiteiten in de middag en avond ook zeker gestimuleerd om jouw Engels te blijven ontwikkelen door interactie met medestudenten.

Er is genoeg te doen rondom Winchester, het aanbod is dan ook zeer groot vanuit LaL Schools. Zo kan je een bezoek brengen aan het stadion van Chelsea, jouw coach skills verbeteren. Er zijn buiten voetbal gerelateerde activiteiten ook nog dingen die je zou kunnen ondernemen; een bootfeest op de rivier de Thames bijvoorbeeld of een sightseeing van Londen. Op de campus zelf zijn uiteraard ook nog activiteiten waar je aan kan deelnemen.

Zo worden er schatzoektochten of talentenjachten georganiseerd. Als je daar allemaal geen zin in mocht hebben, kan je ook lekker gaan relaxen in de gemeenschappelijke ruimte en daar poolen, gamen, film kijken en nog veel meer dingen ondernemen!

 

Locatie

Winchester is een schitterende stad met onwijs veel historie. Het is makkelijk te bereiken, maar een uurtje van Londen vandaan. De zee, het bos en een plek op de werelderfgoedlijst namelijk Stonehenge zijn alle in de buurt van Winchester. Winchester is een stad in het zuidoosten van Engeland en was tot ongeveer het jaar 1000 zelfs de hoofdstad van Engeland. Tegenwoordig is het een benoemd tot de beste plek om te leven in heel Engeland!

Programma details:

Vanaf
£ 810,-

Leeftijd
9 - 17 jaar

Start data
15, 22, 29 juli en 5, 12, 19 augustus

Engels

Voetbal

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.