Zomer programma in Madrid

Madrid, de zonnigste hoofdstad van Europa en het kloppend hart van Spanje. Mochten dit nog niet genoeg redenen zijn om te kiezen voor Madrid, dan moet je even kijken naar de moderne faciliteiten op het zomerkamp te Universidad Francisco de Vitoria. De internationale omgeving in samenwerking met de super enthousiaste medewerkers creeërt lol, een steunende sfeer waarbij elke jonge leerling wordt aangemoedigd om te leren en te ontdekken. Madrid zijn levendige energie is perfect voor de juniors! 

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag
  • Residentie

Prijs:

Residentiekamp Prijs
2 weken € 1590,-
4 weken € 2850,-
6 weken € 4250,-
8 weken € 5390,-
Extra week € 995,-

*De vlucht naar Spanje is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Studenten die deelnemen aan het kamp: "Residentie programma" zullen verblijven in comfortabele privé- of tweepersoonskamers, beide kamers zijn voorzien van een privé badkamer. Op het moment dat je 14 jaar of ouder bent, kun je er ook voor kiezen om te verblijven in een gastgezin mocht je daar interesse in hebben. Op beide accommodaties wordt er gezorgd voor 4 maaltijden per dag.

Programma:

Er zijn een hoop opties om uit te kiezen als je zin hebt om wat extra activiteiten te doen naast het leren van de taal. Zo heb je bijvoorbeeld een Youtube-cursus waar je aan deel kunt nemen. Dit is een zeer creatieve cursus, waarbij je video’s leert te maken, editen en te delen via Youtube of Social Media. Verder zijn er nog cursussen robotica, hiermee duik je in de wondere wereld van de wetenschap, technologie, engineering en wiskunde om zo jouw eigen robot te bouwen. Presenteren voor publiek, ondernemerschap of yoga workshops zijn nog andere mogelijkheden om jezelf te ontplooien naast de studie. Op de universiteit worden ook nog wat avondprogramma’s georganiseerd zoals muziek- en theateropvoeringen, talentenjachten, thema-avonden en disco’s.

 

 

Locatie

Het zomerkamp in Madrid vindt plaats in de hoofdzaal van de Francisco de Vitoria Universiteit van Madrid. Dit is een van de meest bekende universiteiten van Spanje. De universiteit wordt gekenmerkt door de prachtige en groene omgeving. Het wordt omgeven door bomen en groene parkjes. De universiteit ligt nét buiten de stad, op 1.8 km van Madrid, op de Carretera Pozuelo-Majadahonda. Verder is Madrid een schitterende stad, met imposante gebouwen en erg gezellige pleintjes. In Madrid zelf kun je ook nog genieten van de natuur en wel in het Parque del Rétiro, aan een grote plas of je kunt lekker relaxen in het gras!

Programma details:

Vanaf
€ 1590,-

Leeftijd
5-17 jaar

Startdata
16 juni, 30 juni, 14 juli en 28 juli

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.