Zomerprogramma met zwemmogelijkheden in Tavistock

 

 

 

Tavistock is een zeer rustgevende plek om de jongerencursus te volgen. Omgeven door de natuur, zijn er prachtige dingen te zien en avontuurlijke dingen te beleven. Het is een klein, pitoresk dorpje in zuidwest Devon, aan de rand van het Dartmoor National Park. Het is gelegen tussen 2 kustlijnen van Engeland. Onbetwist is dit een van de mooiste plekjes van heel het Verenigd Koninkrijk. Het is er erg veilig en ideaal voor jonge studenten om kennis te nemen van de Engelse cultuur en levensstijl.

 

 

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les per week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Certificaat 
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Engelse begeleider
 • Lesmateriaal
 • 3 maaltijden per dag
 • Een ware onderdompeling in de Engelse taal en cultuur
 • Vol activiteiten programma
 • 24 uurs supervisie
 • Reis & Medische verzekering
 • Transfers vanaf Heathrow

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Mount Kelly heeft vijf grote huizen, waarbij je de traditionele engelse boardingschool-stijl proeft. De badkamers zijn gedeeld en elk huis biedt een mix van twee-, drie- en vierpersoons slaapkamers. In elk huis bevindt zich een lounge area waar je lekker kunt afspreken en rondhangen met jouw klasgenoten. Volop gezelligheid dus! Het ontbijt, de lunch en avondeten worden voor je geregeld.Op de campus is er altijd personeel aanwezig om jou te helpen, mocht er iets zijn. Op 5 tot 10 minuten van Mount Kelly zijn er restaurants om lekker een keer een hapje te gaan eten, is er een apotheek en een supermarkt.

Activiteitenprogramma:

Zoals hierboven al benoemd is, is Tavistock omgeven door schitterende natuur. Zo kun je bijvoorbeeld Bude bezoeken, wat een ideale plek is om te relaxen en lol te hebben met je vrienden op de schitterende zandstranden. Bude is verder een fantastische plek om te surfen of een mooie wandeling te maken langs de kustlijn. Als je van geschiedenis en architectuur houdt, kun je ook jouw hart ophalen hier in de buurt van Tavistock, aangezien je Exeter kunt bezoeken wat de uiterste westerse plek was van het Romeinse rijk en enorm veel Tudorstijl gebouwen kent. In het zuidwesten van Engeland is verder nog het plaatsje Plymouth te bezoeken, waar het grootste aquarium van het Verenigd Koninkrijk te vinden is, the National Marine Aquarium. Plymouth staat ook nog bekend om zijn haven, Sutton Harbour, waar veel historische zee-expedities vandaan vertrokken zijn.

Swimming summer school programma:

Dit zwemprogramma is uniek in z'n soort! Mount Kelly heeft geïnvesteerd in een 50 meter zwembad, gebruikt voor de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen en zij willen dit graag delen met studenten die serieus bezig zijn met zwemmen. Er is naast het focussen op hun zwemkwaliteiten nog heel veel tijd vrij om leuke dingen te ondernemen en vrienden te maken!

Deze recent geopend miljoenenfaciliteit is een van de weinige 50 meter zwembaden in het hele Verenigd Koninkrijk! Dit biedt de studenten een speciale kans om te trainen als professional. 

Classic summer school

Het classic summer school programma zit vol van interactieve activiteiten de gehele dag. Kinderen zullen in de ochtend of middag Engels studeren en voor de rest van de dag genieten van culturele, educatieve of recreatieve excursies! Daarna zullen zij doorgaan met activiteiten op de campus zelf, voor dat zij hun bed in zullen duiken. 

Er wordt veel waarde gehecht aan het snelle sociale proces door middel van het organiseren van welkomsfeesten op de eerste dag. Zo kunnen studenten direct elkaar ontmoeten en starten met het opzetten van vriendschappen. Aan het eind van de cursus is er een ceremonie voor het behalen van jouw certificaat, gevolgd door een afscheidsfeest. Hier zul je de laatste momenten van jouw reis samen beleven met jouw nieuwe vrienden van over de hele wereld.

 

Locatie

Tavistock is een dorpje in het zuidwesten van Engeland en ligt maar op ongeveer 20 minuten van het centrum van Londen. Het ligt in een rustig en typisch engelse omgeving. Het is gelegen aan de rand van Dartmoor National Park en is dus omgeven door prachtige natuur! Tavistock ligt tussen twee schitterende kustlijnen, dit is de pérfecte plek om het magische, dat de natuur ons gegeven heeft, mee te maken! Het is een veilig dorp en de perfecte plek voor jongeren om de engelse cultuur, taal en levensstijl te leren kennen.

Programma details:

Vanaf
£ 695,-

Leeftijd
7-16 jaar

Datum
10 juli 2019 - 7 augustus 2019

Engels

Zwemmen

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.